Hekimce
                            46. Bölüm
                            
                                
                            
                                
                            
                                Daha Fazla Göster
                            
                        
                    Böbrek Hastalıkları ve Su Tüketimi | Hekimce
Tuz tüketiminin böbreklere etkisi
Ayşe Coşkun'un sunumu, Prof. Dr. Kadriye Kart Yaşar'ın katkılarıyla Hekimce yeni bölümü ile yayında!
Hekimce'ye bu hafta Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Hasan Kayabaşı konuk oldu.
00:00 Hekimce
03:00 Böbrek hastalıkları ve su tüketimi
19:00 Tuz tüketiminin böbreklere etkisi
01:00:00 Böbrek hastalıkları ve su tüketimi
01:08:00 Böbrek hastalıklarına dair bilmemiz gerekenler
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     -->
--> 
                                 -->
--> 
                                 -->
--> 
                                 -->
--> 
                                 -->
--> 
                                 -->
--> 
                                 -->
--> 
                                 
                                                 
                                                 
                                                